×
×
×

Поширені запитання

Який гарантійний термін на чоловіче пальто?

Гарантійний термін на чоловіче пальто визначається відповідним законом, який захищає права споживачів. Звісно, знайти його абсолютно просто - він завжди доступний.

читати

Як вибрати чоловіче пальто за розміром?

Підкреслити статус чоловіка, його елегантність і привабливість допоможе пальто. Найширший модельний ряд і велика кількість фасонів дозволяють кожному відшукати свій ідеальний варіант. Чоловіче пальто може бути складовим гардероба і в класичному, і в кежуал стилі. Але далеко не всі мають у своєму розпорядженні знаннями про те, як правильно вибрати розмір пальто.

читати

Як вибрати чоловіче пальто за розміром? Важливі поради

Чоловіче пальто вважається класичним предметом гардероба, який повинен бути в гардеробі у представника сильної статі. Природно, для того, щоб воно красиво виглядало, воно повинно добре сидіти. А для цього потрібно знати, як вибрати розмір пальто чоловіче - така річ, з якою такі знання дійсно важливі.

читати

Як чистити пальто?

Як чистити пальто залежить від самої тканини і від характеру забруднення. Найпростіший і ефективний спосіб привести пальто в належний вигляд - віддати його в хімчистку, надати це професіоналам, там вже точно вирішать, як саме його чистити і що при цьому використовувати.

читати

Як вибрати чоловічий пуховик за розміром?

Пуховик - екстра тепла і легка куртка, яка стала справжнім мастхев в гардеробі чоловіків. Мега різноманітність актуальних моделей знімає всі обмеження в підборі пуховика для будь-якого віку і під будь-який стиль, навіть діловий.

читати

Як і коли з'явилось чоловіче пальто?

Чоловік в стильному пальто - зразок респектабельної і успішної людини. Не дарма цей верхній одяг є в гардеробі у багатьох представників сильної статі. Він здатний захистити  від холоду і надати вагомий статус. Сьогодні дизайнерами випускається маса цікавих моделей верхнього одягу, серед яких чоловічі пальто займають вагому нішу.

читати

Чим чоловіча парка відрізняється від куртки?

Парка - ультрамодний практичний верхній одяг, який відмінно підходить для повсякденних аутлуків в осінньо-зимовий сезон. Незважаючи на її мега популярність, багато хто не знає, чим чоловіча парка відрізняється від куртки. Про це ми розповімо в статті.

читати

Чоловічі куртки: хто придумав?

Курткою називають певний вид верхнього одягу. Він оснащується застібкою і призначається для захисту від холоду, а також від поривів вітру. Підходять речі для використання в різному кліматі. Вони гармонійно поєднуються з будь-яким одягом і протягом багатьох століть входять до складу модних луків.

читати

Як очистити брудну пляму з чоловічого пуховика?

Прання брудного чоловічого пуховика звичайним способом - спірна тема. Треба мати на увазі, що намокання, сам процес прання, віджимання сприяють втраті властивостей пуху і безпосередньо зовнішнього вигляду зимового одягу. Коли виріб забруднено не сильно або ж в тому випадку, якщо виробник категорично забороняє звичне прання, кращим варіантом буде суха чистка речі. На допомогу в цих випадках приходять або спеціальні Догляду хімічні склади, або перевірені роками «бабусині» рецепти. Зупинимося на останніх.

читати

Чоловіча Парка: хто придумав?

Чоловіча парка - верхній одяг, який за своїм зовнішнім виглядом нагадує подовжену куртку з капюшоном. Вона відрізняється унікальним кроєм, а також відмінними вологозахисними і повітронепроникними властивостями.

читати
Ще 10 статтей
Показати все

Messenger

Viber

Telegram

Связаться с
Sun's House

Facebook Viber Telephone Skype
Close