×
×
×

Про вибір чоловічого пальто

Чоловіче пальто українського виробництва

Виріб фабрики « Sun’s House» - це чоловіче пальто українського виробництва, яке нічим не поступається європейським аналогам за якістю, а коштує набагато менше.

читати

Чоловічі куртки-бушлати: як вибрати і з чим носити?

Чоловічі куртки-бушлати - це один з найбільш універсальних варіантів одягу. Через особливості крою їх зазвичай носять в осінньо-весняний період, але є і зимові моделі. Вони чудово виглядають на високих струнких чоловіках, які хочуть підкреслити свій стиль.

читати

Пальто піджак чоловічий: основні переваги

Пальто піджак чоловічий - це пальто, по суті, укороченою довжини, яке скроєне за принципом піджака. В цілому ж, купуючи дану річ, ви повинні орієнтуватися на всі вимоги.

читати

Середнє чоловіче пальто

Середнє чоловіче пальто, тобто, пальто середньої довжини, відмінно підійде для чоловіків практично будь-якої статури. Так, для, наприклад, невисоких чоловіків така довжина вигідно підкреслить стрункий силует.

читати

Українська фабрика пальто

Українська фабрика пальто «SunsHouse» була створена в 1990 році, має власне виробництво в м Київ і протягом багатьох років виробляє сучасну, якісний верхній чоловічий одяг. За цей час наша продукція стала відома в усіх регіонах України і в деяких регіонах ближнього зарубіжжя.

читати

Плащ пальто чоловіче

Плащ пальто чоловіче стане відмінним варіантом верхнього одягу на осінню або навесні. Він буде виглядати неймовірно стильно і ідеально підійде для погоди в цю пору року: вологонепроникний матеріал захистить Вас від великої кількості опадів.

читати

Італійське чоловіче пальто

Італійське чоловіче пальто вважається чимось на зразок еталону в цьому виді верхнього одягу, воно - синонім якості і стилю. Але вартість такого виробу просто захмарна, а тому дозволити собі його може далеко не кожен. Так що ж, відмовлятися від заповітної мрії? Ні в якому разі, адже пальто від фабрики «Будинок Сонця» нічим не гірше за своїх зарубіжних аналогів, а коштує в десятки разів менше!

читати

Чоловіче тонке пальто

Чоловіче тонке пальто стане незамінною річчю у вашому гардеробі протягом теплої пори року. Воно стане в нагоді вам і в кінці весни, коли сонце вже припікає.

читати

Чоловічі пальто для підлітків

З чим носити чоловічі пальто для підлітків? Перш за все трендом сезону вважаються комплекти, складені з різних відтінків одного і того ж або повністю в одному кольорі. У моді поєднання різних принтів в оформленні брюк, костюма, пальто. Це може бути, наприклад, різна за розміром, але в одному колірному рішенні клітина.

читати

Брутальне чоловіче пальто

Стильне брутальне чоловіче пальто не могли обійти стороною справжні цінителі стилю, денді, стиляги і модники!

читати
Ще 10 статтей
Показати все

Messenger

Viber

Telegram

Связаться с
Sun's House

Facebook Viber Telephone Skype
Close