×
×
×

Сінтепон

Порівнюємо пух та синтепон як утеплювач для куртки

Для пошиття, в ролі наповнювачів верхнього одягу для зими, міжсезоння можуть використовуватися тканини на синтетичній, натуральній основі. Чоловічі куртки на синтепоні не мазкі, шкарпетки, прості в догляді, спокійно переносять машинне автоматичну прання, тому будуть оптимальним вибором для багатьох. Але до покупки варто ознайомитися з їх основними особливостями і характеристиками.

читати

Синтепон це?

Застосування натуральних утеплювачів в одязі не завжди доцільно. Пух і перо часто стають причиною алергії, псуються внаслідок намокання і швидко звалюються в грудку, втрачаючи первісних властивостей. Тому їм на зміну прийшли недорогі і довговічні синтетичні матеріали, в числі яких особливе місце займає синтепон. Ця стаття розповість про історію появи і виробництві полотна, а також про його численних достоїнствах.

читати

Порівнюємо тінсулейт і синтепон як наповнювачі для куртки

На даний момент на ринку можна побачити велику різноманітність чоловічих зимових курток, виглядають по-різному і мають різний утеплювач. Серед найбільш популярних утеплювачів зараз виступають тінсулейт і синтепон. Обидва варіанти чоловічих курток з даними наповнювачем покупець зможе придбати в каталогах інтернет-магазину по найбільш демократичному ціноутворення.

читати

Messenger

Viber

Telegram

Связаться с
Sun's House

Facebook Viber Telephone Skype
Close