×
×
×

Про технології

Чи потрібні відображаючі елементи на куртці?

З настанням зимової пори, коли ночі стають все довшими, а сутінки занурюють міський пейзаж у темряву вже в другій половині дня, чоловіча куртка зі світловідбиваючими елементами стає необхідністю. Купуючи таку річ для поповнення гардероба, молодий чоловік інвестує кошти в свою безпеку.

читати

Що означає знак wind stopp і water resistant?

Чоловік здатний управляти корпораціями, відповідально виконувати обов'язки глави сім'ї, удосконалювати себе в рамках особистісного розвитку. Але при всіх досягненнях хлопцеві навряд чи вдасться взяти під контроль капризи природи. Однак у кожного молодого чоловіка є можливість купити функціональний верхній одяг з реалізованими технологіями «Wind stopp» і «Water resistance», щоб обмежити вплив навколишнього середовища і захистити себе від дискомфорту в дощову і вітряну погоду.

читати

Блискавка YKK - це?

Компанія YKK - японський бренд, заснований у 1934 році, є лідером з виробництва застібок типу "блискавка" з часткою світового ринку понад 50%.

читати

Особливості технології Omni-Heat для пошиття одягу

З появою революційної технології Omni-Heat пошиття чоловічого одягу вийшло на кардинально новий рівень. Так звана «теплозберігаюча» або «фольгована» підкладка використовується для утеплення речей.

читати

Messenger

Viber

Telegram

Связаться с
Sun's House

Facebook Viber Telephone Skype
Close