×
×
×

Модні поради

Чому чоловіки ходять в пальто?

Чому чоловіки ходять в пальто, чому саме їх приваблює подібний верхній одяг. Адже, напевно, в світі немає сучасного чоловіка, в чиєму гардеробі б було відсутнє пальто.

читати

Пальто як у Стетхема купити

Пальто як у Стетхема купити можна не тільки в США, але і в Україні. Ви напевно помічали, що часто в сучасних фільмах герої одягаються в повсякденний одяг, яка так класно підкреслює їх образ.

читати

З чим носити чоловіче пальто?

Тенденції моди змінюються кожен сезон, але деякі речі залишаються в тренді завжди. Однією з таких речей в чоловічому гардеробі є пальто. Нехай вид, колір і матеріал мінливі і піддаються тенденціям моди, але пальто носять всі верстви населення, усіх вікових рамок...

читати

Як носити пальто чоловікові?

У цій статті Ви дізнаєтесь, як носити пальто для чоловіка. У сучасному світі, що б підкреслити свою індивідуальність і смак досить відобразити це в одязі. Але створити стильний і привабливий образ не так вже просто, як може здатися на перший погляд. Дізнатися про основні тенденції світу моди доступно кожному, але далеко не у всіх вийде з засвоєної інформації створити модний зовнішній вигляд.

читати

Кольори пальто - як зробити правильний вибір?

Практичний за все придбати кольорове пальто, так як погода не балує своїх мешканців сухою, сонячною погодою.

читати

Від накидки до сучасності - еволюція пальто

Своїм виникненням цей тип одягу зобов'язаний як середньовіччю, маючи прорізи для рук (а пізніше і рукава), так і історично значимій накидці - багатофункціонального плаща, який служив верхнім одягом не одну тисячу років. Найчастіше плащ був оснащений застібкою у горла у вигляді шпильки і капюшоном. Його носили мандрівники в їх нелегкому шляху, оберігав від хуртовини і злив.

читати

Пальто як у Шерлока Холмса

Пальто як у Шерлока Холмса в останні роки починає користуватися все більшою популярністю. Багато чоловіків намагаються наслідувати його стилю, так як в ньому присутня класика, в той же час, він досить різноманітний, з ним можна експериментувати, додавати аксесуарами.

читати

Як виглядати стильно і тепло в зимовій куртці?

Вибір зимової куртки для чоловіка досить грунтовне заняття, так як необхідно підібрати не тільки якісний матеріал, але і відповідний стиль. Куртка повинна захистить від холоду, в ній повинно бути комфортно при активних рухах або в сидячому положенні. Стиль і тепло поєднуються в моделях магазину Sun`s House. Не менш важливим є і широкий вибір з асортименту, так як підібрати можна будь-який стиль.

читати

Як вибрати стильні аксесуари під пальто?

Дизайнери в новому сезоні наполягають на придбанні стильного і комфортного пальто. Воно виглядає актуально незалежно від вікової приналежності і типажу. Сучасна мода дає можливість експериментувати. Щоб збільшити кількість луків варто віддати перевагу моделям нейтрального відтінку. Будь-який вибраний образ c пальто можна урізноманітнити й оживити шляхом впровадження аксесуарів.

читати

З чим носити чоловічий плащ?

Актуальний одяг, присутній в шафі багатьох чоловіків - це, звичайно ж, плащ. Такий верхній одяг не тільки виглядає респектабельно, але і є ідеальним захистом в холодну пору року. Чоловічі плащі - невід'ємна частина в модних колекціях кращих світових брендів. Не оминула така тенденція і Україну.

читати
Ще 10 статтей
Показати все

Messenger

Viber

Telegram

Связаться с
Sun's House

Facebook Viber Telephone Skype
Close