×
×
×

Про матеріали

Матеріали для пошиття чоловічих пальто на фабриці Sun's House

Для пошиття чоловічих пальто зазвичай використовують різні матеріали і тканини. Вибір сировини залежить від сезонності. Всі існуючі матеріали можна умовно розділити на дві основні категорії: демісезонні і сезонні. Для пошиття верхнього одягу для осені та весни використовуються більш легкі тканини. Сировиною для виготовлення зимових предметів гардероба завжди виступають тільки щільні, теплі тканини, надійно захищачі від вітру.

читати

Якість матеріалів пальто

Якість матеріалів пальто, безпосереднім чином, залежить від виробника, способу отримання того чи іншого сукна і методу обробки.

читати

Огляд матеріалів, з яких шиють зимовий одяг

Мабуть, основним моментом в зимової чоловічої куртки є те, з якого матеріалу її шиють, так як це безпосередньо впливає на довговічність моделі, на її зовнішній вигляд і на захист від агресивного зовнішнього середовища. Якщо ж необхідно вибрати модель з якісного матеріалу, яка ще й буде недорого коштувати, тоді варто зайти в каталог інтернет-магазину Sun`s Нouse і підібрати найбільш оптимальну модель.

читати

Порівнюємо пух та синтепон як утеплювач для куртки

Для пошиття, в ролі наповнювачів верхнього одягу для зими, міжсезоння можуть використовуватися тканини на синтетичній, натуральній основі. Чоловічі куртки на синтепоні не мазкі, шкарпетки, прості в догляді, спокійно переносять машинне автоматичну прання, тому будуть оптимальним вибором для багатьох. Але до покупки варто ознайомитися з їх основними особливостями і характеристиками.

читати

Що таке Фліс?

Що таке фліс і яким чином він може бути корисним? Якщо ви ставитеся цими питаннями, то ви потрапили на адресу. У цій статті ми розглянемо основні аспекти флісу та роз'яснимо, чому він є таким популярним матеріалом. Чи готові дізнатися більше? Прочитайте далі!

читати

Мікрофліс: Все, що вам потрібно знати

Ви шукаєте ідеальну тканину, яка забезпечить комфорт та тепло в холодні дні? Мікрофліс – саме те, що вам потрібно. У цій статті ми розповімо вам, що таке мікрофліс, де його можна використовувати, чому він такий популярний і багато іншого.

читати

Матеріал кашемір: вишукана ніжність та комфорт

Що таке кашемір і чому він такий популярний? Де використовується кашемір та які його переваги? Чи можна знайти доступні варіанти кашемірового одягу? У цій статті ми розповімо все, що вам потрібно знати про кашемір.
 

читати

Одяг з кашеміру як відрізнити підробку від оригіналу?

Множинні випадки придбання верхнього одягу зі штучного кашеміру обумовлені по більшій мірі завищеною ціною натуральних виробів. Недостатня обізнаність споживача в даному питанні призводить до купівлі речі абсолютно іншої якості, ніж передбачалося.

читати

Ізософт - це?

Сьогодні ізософт вважається одним з кращих утеплювачів для чоловічого верхнього одягу, і це не дивно, адже його відрізняє не тільки висока теплоізолююча здатність, але і легкість, так що навіть в куртці, яка здатна витримувати великий мінус, чоловік зможе вільно рухатися. Такий матеріал, як ізософт, забезпечує комфорт незалежно від того, наскільки непривітна погода панує на вулиці.

читати

Чоловічі куртки на холлофайбері: особливості матеріалу

Якісна зимова чоловіча куртка холлофайбер в якій виступає в якості наповнювача - це саме те, що потрібно чоловікові, щоб стильно пережити навіть найсуворішу зиму. Це наповнювач є на 100% синтетично - він складається з поліефірного волокна, яке не містить ніяких небезпечних хімічних речовин, особливо формальдегідів.

читати
Ще 10 статтей
Показати все

Messenger

Viber

Telegram

Связаться с
Sun's House

Facebook Viber Telephone Skype
Close