×
×
×

Яскраві чоловічі куртки

Зміст статті:

Яскраві чоловічі курткиКуртка - це найзручніший осінньо-зимовий одяг. Вона легка, тепла, проста в догляді. У плані стильової сполучуваності куртки теж давно стали відноситись до універсального одягу. Їх носять на кожен день, купують для активного відпочинку, спорту, комбінують з діловими костюмами. Загалом, якщо звикли робити ставку на естетику і комфорт, рекомендуємо. Яскраві чоловічі куртки можуть мати будь-яку довжину, кольору, сидіти вільно або йти приталеними. Вибір - на будь-який смак і фігуру.

Кислотні тони. Чому б і ні?

Сучасна мода дама демократична, вона допускає часом дуже сміливі варіанти поєднань різних кольорів. Якщо любите виділятися з натовпу, яскрава куртка - те, що потрібно. Дозволено робити ставку навіть на кислотні тони. Якщо потрібно щось більш нейтральне (але в рамках жанру), зверніть увагу на:

  • трав'янисті зелені;
  • морські сині;
  • небесні блакитні відтінки.

Джінсовки з кольоровими комірами теж повертаються на модний олімп.

Вічно актуальні бомбери

Бомбери - чоловічі яскраві зимові куртки, які давно перестали бути складовою строго військової тематики і відрізняються універсальної сполучуваністю. При виборі бомбера дивіться на розмальовку - є яскраві бойові варіанти мілітарі, близькі до оригіналів, і міські кежуал рішення. Різниця в пошитті теж може бути - серед представленого в продажу асортименту можна знайти лаконічні нейтральні моделі, вироби прямого крою, з додатковим підкресленим об'ємом або без нього. Загалом, дивіться, порівнюйте і вибирайте своє.

Багатошаровість: знову на модному олімпі.

Восени-взимку знову можна носити все і відразу. Багатошарові куртки представлені в класичних і більш сучасних колекціях. Ставка робиться на шари в одязі з однакових або різних тканин. Другий варіант більш яскравий - денім і поліестер виглядають цікавіше, ніж поліестер і поліестер. Пограти можна з вельветом, шкірою, іншими матеріалами. Актуальний тренд - куртка з вшитой безрукавкою.

Трикутні коміри

Яскраві зимові куртки чоловічі купити можна не тільки з класичними, але і з трикутними комірами. Це яскравий, оригінальний варіант. Кутовий комір привертає увагу і дозволяє розставляти акценти. Хороший вибір для ділових солідних людей.

Найстильніші колекції чоловічих курток в Україну

Чоловічі демісезонні яскраві куртки в великому асортименті представлені в каталозі інтернет-магазину Sun's House. Компанія почала роботу як невелике сімейне ательє, зараз вона має статус перевіреного часом великого виробника. Бренд завжди орієнтувався на віяння моди і коригував асортимент у відповідність з ними.

В наявності представлені:

  • пальто;
  • подовжені куртки;
  • завжди актуальні бомбери;
  • парки;
  • пуховики;
  • аляски.

Регулярно проводяться акції, в рамках яких покупці можуть скористатися хорошими знижками. Яскраві осінні чоловічі куртки з колекції Sun's House допоможуть кожному чоловікові створити стильний образ і відчувати себе  восени максимально комфортно.

Повернутися до блогу

Messenger

Viber

Telegram

Связаться с
Sun's House

Facebook Viber Telephone Skype
Close